BESTÄLL BOSTAD DIREKTS BOSTADSSERVICE

Bostad Direkt har sedan 1994 förmedlat andrahandsbostäder till företag, organisationer och myndigheter. Vi har en gedigen kunskap om hyresmarknaden samt de juridiska frågor som berör uthyrning och bostadsförmedling.

Det här ingår:

Bostadsförmedling

Vi har ett stort och brett utbud av lediga bostäder. Inget förmedlingsarvode utgår, ni betalar endast hyra.

Personlig hyresmäklare

Er personliga hyresmäklare presenterar bostadsalternativ efter era önskemål, bokar exklusiva visningar, informerar om regler samt upprättar hyreskontrakt. Hyresmäklaren startar även kostnadsfritt upp en ny sökning åt er om ni fortfarande är i behov av bostad när hyrestiden är slut och finns under hela söktiden och hyresperioden tillgänglig för rådgivning kring frågor och regler, uppsägningsförfaranden och uppsägningstider.

Kontraktsservice

Bostad Direkt står för upprättande av hyreskontrakt och är en part i hyresavtalet – allt för att ge er en så trygg och säker hyresperiod som möjligt.

Trygg och säker hyresperiod

Bostad Direkt har enkla steg-för-steg-instruktioner som säkerställer trygghet vid in- och utflytt och att inga viktiga delar missas. Hyran kan faktureras månadsvis, kvartalsvis eller samlas för hela hyresperioden efter önskemål – allt för att förenkla administrationen. Bostad Direkt garanterar dessutom full återbetalning av depositionen vid genomförd slutbesiktning utan anmärkning.

Bara hyra – inga andra avgifter eller arvoden

När ni hyr bostad via Bostad Direkt betalar ni endast hyra – inga övriga dolda kostnader eller arvoden!.

* Vi granskar och godkänner samtliga företag utifrån de trygghetskriterier som vi har. Se Trygghetskriterierna här: www.bostaddirekt.com/trygghetskriterier.

Vi kan även erbjuda en rad extratjänster såsom flytt- eller veckostädning. Kontakta oss för en offert!

1. Registrera företagsuppgifter
2. Boendeperson och bostad
3. Granska och publicera

Företagsuppgifter

Företagsnamn*
Avdelning
Bransch
Organisationsnummer*
Adress*
Postnr* Postort*
 Utländskt postnr
Behörig beställare
Förnamn*
Efternamn*
E-post
Repetera E-post  
Telefon

Hjälp
Spara & fortsätt
X
SOCIALT
Visa
SNABBSÖK