BESTÄLL FÖRMEDLINGSUPPDRAG

Bostad Direkt har sedan 1994 förmedlat andrahandsbostäder till företag, organisationer och myndigheter. Vi har en gedigen kunskap om hyresmarknaden samt de juridiska frågor som berör uthyrning och bostadsförmedling. Beställ Bostadsservice med Trygghetspaket i tre enkla steg.

Detta ingår när du beställer Bostadsservice med Trygghetspaket:

Bostadsförmedling

Vår Bostadsservice med Trygghetspaket ger er tillgång till vårt stora utbud av lediga bostäder. Vi granskar och godkänner samtliga företag utifrån de trygghetskriterier som vi har gentemot respektive hyresvärd. Detta går snabbt (men kan ta tid om ni inte har registrerat alla uppgifter på punkt 1). Se Trygghetskriterierna här: www.bostaddirekt.com/trygghetskriterier.

Personlig hyresmäklare

Er personliga hyresmäklare presenterar bostadsalternativ efter era önskemål, kontaktar hyresvärden, bokar endast exklusiva visningar, informerar om regler och medverkar till att ni och hyresvärden kommer överens samt upprättar hyreskontraktet. Ingen kostnad utgår om vi (mot förmodan) inte skulle kunna förmedla en bostad till er.

Bostadsgaranti

Vår Bostadsgaranti skapar extra trygghet då vi gör en ny förmedling av en bostad vid uppsägning gjord av hyresvärden, med begränsning att utflyttning sker inom sex månader från datum för inflyttningen.

Rådgivning under hela hyresperioden

Under söktiden och hela hyresperioden bistår vi med rådgivning kring frågor och regler, uppsägningsförfaranden och uppsägningstider.

Kontraktservice

Den första förlängningen av kontraktet ingår i priset. För övriga priser – se vår
prislista här.

Bostadsservice med Trygghetspaket till fast pris (exkl. moms):
 
Lägenhet 9 100 SEK
Villa och radhus 12 900 SEK

Se vår fullständiga prislista
1. Registrera företagsuppgifter
2. Hyresgäst och bostad
3. Granska och publicera

Företagsuppgifter

Företagsnamn*
Avdelning
Bransch
Organisationsnummer*
Adress*
Postnr* Postort*
 Utländskt postnr
Behörig beställare
Förnamn*
Efternamn*
E-post
Repetera E-post  
Telefon

Hjälp
Arbete*
Mobil*
Fax
Kampanjkod

Hjälp
Om du har en kampanjkod, ange den här:
Spara & fortsätt
X
SOCIALT
Visa
SNABBSÖK