HYR UT DIN BOSTAD

Hos oss på Bostad Direkt är det kostnadsfritt att skapa en annons och registrera sin bostad för uthyrning. Via vår stora hyresmarknad kan du snabbt och enkelt hyra ut din bostad.

När du registrerar dig som uthyrare får du:

Kostnadsfri bostadsannons

Vi tar inte ut någon förmedlingsavgift eller andra avgifter när du hyr ut din bostad. Annonser mot privatpersoner visas i 14 dagar för lägenheter och i 30 dagar för villor och rum. Annonser mot företag visas i 30 dagar för lägenheter eller i 60 dagar för villor.

Hyr ut till företag eller privatpersoner

Välj själv om du vill hyra ut din bostad till ett företag eller en privatperson. Du kan naturligtvis ändra ditt val när som helst under annonsperioden.

Om du väljer att annonsera mot företag hyr du ut din bostad till Bostad Direkt. Våra hyresmäklare kontaktar dig när det finns intresse i din bostad och förmedlar kontakt, bokar visningar samt sköter om kontraktsskrivning.

Om du väljer att annonsera mot privatpersoner kontaktas du direkt av de bostadssökande medlemmarna på Bostad Direkt som är intresserade av din bostad.

Personlig hjälp och rådgivning

Vår kundtjänst har en gedigen kunskap om hyresmarknaden och de juridiska frågor som berör uthyrning och bostadsförmedling. Vi hjälper dig via telefon och e-post med dina frågor under kontorstid på helgfria dagar; måndag–torsdag 9–17, fredag 9–16.

Avtalsmallar för hyreskontrakt

När du registrerar dig som uthyrare får du tillgång till färdiga kontraktsmallar och självklart besvarar vi de frågor och funderingar som du har innan kontraktsskrivningen.

Väljer du att hyra ut till företag bistår vi även med kreditupplysning på företaget (hyresgästen) och hjälp med upprättandet av hyreskontraktet.

1. Registrera dina uppgifter
2. Skapa din annons
3. Granska och publicera

Registrera uthyrarens kontaktuppgifter

Förnamn*
Efternamn*
Gatuadress*
C/o
Postnr* Postort*
Utländskt postnr
E-post*
Repetera E-post*
Telefon

Hjälp
Hem*
Dölj
Arbete*
Dölj
Mobil*
Dölj
Fax
Dölj
Kontaktperson
Ange en annan kontaktperson
Förnamn
Efternamn
E-post
Repetera E-post  
Telefon
Spara & fortsätt
X
SOCIALT
Visa
SNABBSÖK