Våra företagsbostäder

Vi hjälper dig som företag att hitta hem. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

Välj det boendealternativ som passar dig bäst

Hos oss får du en egen dedikerad handläggare som hjälper er under hela processen. Under hela sök- och hyresperioden är din personliga handläggare tillgänglig för rådgivning. Vid önskemål om att hyra en eller flera lägenheter, villor eller hotellrum av oss, så gör en bokningsförfrågan nedan.

Bostäder till uthyrning

Vårt bostadskoncept för företag ger er tillgång till vårt stora utbud av lediga bostäder och en personlig handläggare som hjälper er under hela processen. Här finns det också möjlighet att hyra block, dvs flera boenden på samma adress.

Bokningsförfrågan

Lägenhetshotell – Lidingö

Våra helt nya lägenheter på Lidingö är ett perfekt och hemtrevligt alternativ till hotellboende. Hos oss hyr du vecko- eller månadsvis en eller flera av våra fräscha och möblerade lägenheter. Vi har flexibla avtal som kan anpassas efter dina behov.

Se våra lägenheter

Hotell – Bromma

På vårt hotell i Bromma kan du bo från en vecka och uppåt. Detta boende är skräddarsytt för den som behöver bostad en längre tid, men inte permanent. Vårt hotell är beläget mitt på Brommaplan, 15 min från city och nära Bromma flygplats.

Se våra rum

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe