Våra företagsbostäder

Vi hjälper dig som företag att hitta hem.
Den perfekta bostaden är inte långt borta.

Välj det boendealternativ som passar dig bäst

Hos oss får du en egen dedikerad handläggare som hjälper er under hela processen. Under hela sök- och hyresperioden är din personliga handläggare tillgänglig för rådgivning. Vid önskemål om att hyra en eller flera lägenheter, villor eller hotellrum av oss, så gör en bokningsförfrågan nedan.

Bostäder till uthyrning

Vårt bostadskoncept för företag ger er tillgång till vårt stora utbud av lediga bostäder och en personlig handläggare som hjälper er under hela processen. Här finns det också möjlighet att hyra block, dvs flera boenden på samma adress.

Bokningsförfrågan

Lägenhetshotell – Lidingö

Våra helt nya lägenheter på Lidingö är ett perfekt och hemtrevligt alternativ till hotellboende. Hos oss hyr du vecko- eller månadsvis en eller flera av våra fräscha och möblerade lägenheter. Vi har flexibla avtal som kan anpassas efter dina behov.

Se våra lägenheter

Så himla nöjd med allting från ax till limpa. Bodde i en lägenhet tidigare som jag verkligen inte trivdes i med en hyra som inte riktigt reflekterade kvaliteten i lägenheten. Av en slump såg jag ett inlägg om Bostad Direkt och mailade och frågade om de kunde hjälpa mig – och jag helt ärligt förväntade jag mig inte mycket till svar på grund av tidigare erfarenheter. Men jag fick svar inom ett dygn med en rejäl mängd lägenheter och det var verkligen bara att kika vilken jag gillade mest, sen var det klart. I en bostadsdjungel likt Stockholms är det uppfriskande med raka rör och enkla tillvägagångssätt :)

Inflytt gick som smort och de få hinder som kommit på vägen har alltid lösts extremt snabbt, och med stort fokus på att göra mig nöjd. Stor eloge till vd Helena Ekman som alltid varit behjälplig, Clara Sivander som gjorde min inflytt supersmidig och framför allt världens största tack till Elin Isaksson som alltid kunnat svara på de frågor och lösa de småproblem som alltid dyker upp i början.

Lägenheten är hur fin som helst och jag kan verkligen rekommendera er till alla :)

– Nordic Hardwood Bygg och Design AB

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe