Hyr ut dina lägenheter som block

Bostad Direkt hyr in blocklägenheter från fastighetsägare och hyr ut till företag. För att räknas som ett block måste det vara minst tre lägenheter av samma fastighetsägare (behöver dock inte vara på samma adress).

Följande fördelar finns det att hyra ut block till Bostad Direkt:

  • Bostad Direkt är långsiktiga hyresgäster som har flera fina samarbeten i ryggen med nöjda hyresvärdar.
  • Bostad Direkt har ett stort kontaktnät av seriösa stora företagskunder som vi haft långa relationer med under åren vi varit verksamma.
  • Bostad Direkt villkorar avtalen med att identifierade namngivna personer knutna till bolagen är de enda som för bruka respektive bostad. Vi hyr inte ut på kort tid.
  • Bostad Direkt är en säker hyresbetalare.

Ring oss på 0771-28 28 20 eller maila [email protected] för mer information.

Vi har förmedlat mer än 25 000 bostäder

Se till att din bostad inte står tom och kostar pengar. Det är kostnadsfritt att annonsera ut en eller flera bostäder för uthyrning på vår webbplats.

Du bestämmer var, när och hur

Tjänsten är till för att hjälpa dig och det är du som bestämmer. Du hyr ut till företag och sätter själv ditt eget pris på den månadshyra som du vill ha.

Säkra betalningar

När hyresperioden startar ser vi till att du varje månad får hyran inbetald till ditt konto i rätt tid. Alla in- och utbetalningar går via oss på Bostad Direkt, så att det blir trygga hyresperioder för både bostadssökande och hyresvärdar på ett enkelt sätt.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe