24900 kr

Älvsjö

Konvaljestigen

Hus
13854
5
4
136 m2
300 m2
24900 kr
24900 kr
Valfri möbl.
Omg. – 31/12-22 ev. längre
12 månader
Älvsjö
Delvis möblerat nyrenoverat radhus i villaidyllen Herrängen, Älvsjö

Attraktivt radhus i ett mycket lugnt, omtyckt och barnvänligt område med goda grannrelationer och lite biltrafik nära Herrängens skola. 10 minuters promenadavstånd till Fruängen Centrum med tunnelbana, flera bussar och full service. Ca 8 minuters promenadavstånd till den mycket populära badplatsen vid Långsjön. Goda bussförbindelser till Älvsjö C, Fruängen C, Skärholmen, Kungens kurva mm. Kort gångavstånd till stor mataffär. 1-2 minuters promenadavstånd till Herrängens skola och ca 7 minuter till Johan Skytteskolan.

Ljust och välplanerat. Två våningar, 136 m2 öppen planlösning med välutrustat modernt kök och goda umgängesytor. Genomgående parkett på båda våningarna. 1 vardagsrum, öppet mot köket och altan och uteplats, 3 sovrum + 1 sovrum/vardagsrum. På nedervåningen finns ett mycket stort och fint nyrenoverat badrum, ett av sovrummen, förråd/pannrum och välutrustad nyrenoverad tvättstuga. På övervåningen finns toalett nummer två. Öppen spis i vardagsrum.

Stor och mycket trevlig 40 m2 altan för grillning, solning och annat med mysig och praktisk markis på baksidan. I trädgården som ligger mot allmänning finns bl.a. bärbuskar och äppelträd samt en extra 16 m2 altan med tak samt ett stort förråd. På framsidan finns också en trevlig mindre 10 m2 altan samt cykelställ.

Kan uthyras inklusive utemöbler, matbord, stolar, 2 stora rottingsoffor, utedusch med mera
Bredband 100/100 mbps och larm ingår.

Gratis parkering finns på gatan utanför.

Huset är tillgängligt from 1 oktber. Långtidshyresgäster önskas.
Krav på hyresgäster: seriösa, skötsamma, djur och rökfria. Anställningsintyg krävs och inga betalningsanmärkningar accepteras. Ni får en bra och seriös hyresvärd.

Fakta om Älvsjö-Herrängen:
Familjevänligt med nära till bad, skridsko och motionsspår. Herrängen ligger i en lugn och familjevänlig del av Älvsjö villaområde. Invånarna är relativt unga med en stor andel barn och det finnNärmaste station/hållplats: Apelvägen/Långbrohallen/Fruängen Ej husdjur, Ej rökare, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 24900 kr. Bredband ingår i hyran. Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Badkar, Dusch, Mikro, Diskmaskin, Kakelugn / öppen spis, Kök, Altan.
Publicerad / uppdaterad 2020-08-31

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe