17000 kr

Lidingö

Högnäsvägen (1 tr)

Lägenhet, Bostadsrätt
20927
3.5
2
80 m2
Nej
17000 kr
17000 kr
Möblerad
1/10-20 – 1/10-21 ev. längre
12 månader
Hyr ut min fina välplanerade och möblerade bostadsrätt på Lidingö till hyresgäst med ordnad ekonomi, goda referenser och fast inkomst. Stor 3:5a på 80 kvm med balkong i söderläge. Rymlig vardagsrum med balkong. Två rymliga sovrum samt mindre rum vid köket som kan användas som kontor/matplats. Gott om skåp och förvaringsutrymme samt en walk-in closet. Fint kök med diskmaskin/tvättmaskin samt tillgång till stor tvättstuga med nya maskiner och stort torkrum. Mycket bra kommunikationer med 50 m till busshållplats som frekvent tar er till ropsten på 5 min. Därefter är det 3 stationer till Stureplan och ytterligare en station till T-centralen. 100 m till ICA och grönområden, vattenområden, promenadstråk, belysta löpspår runtom området. Nära Friskis&Svettis gym, tennishall och golfbana. Ca en km till Lidingö C med alla butiker, systembolg, apotek, sf biograf och handelsplats. I hyran ingår el, värme, 500mb Bredband, tillgång till tvätthall för bil, hemförsäkring och det är fri parkering på gatorna i området. Om man inte har bott på Lidingö så inser man ganska snabbt att det är Stockholms i särklass bästa närförort. Det är lugnt och skönt och man har närhet till natur, vattenområden, skärgården och fina stränder samtidigt som man är 10 min från stureplan. Rena drömmen för bilister då det är gratis parkering överallt och nu när norra länken är igång flyter trafiken till stan eller norrort betydligt smidigare vid rusningstrafik.
Nyligen stammbytt, samtliga fönster och balkongdörr är nya, nyrenoverad balkong och ny rejäl säkerhetsdörr. Önskar hyresgäster som vill hyra minst 1år och längre.
Hör av er och berätta om er själva, situation, inkomst och önskemål så hör jag av mig.

Närmaste station/hållplats: Ropsten 5 min med buss Ej husdjur, Ej rökare, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 17000 kr. Värme, Hushållsel, Kabel TV, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning, p-plats ingår i hyran. Tvättstuga, Tvättmaskin i bostad, Badkar, Dusch, Mikro, Diskmaskin, TV, Kök, Balkong.
Publicerad / uppdaterad 2020-08-19

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe