63784 kr

Östermalm

Sibyllegatan (5 tr)

Lägenhet, Bostadsrätt
19321
2
1
83 m2
Ja
63784 kr
63784 kr
Möblerad
Omg. – Tillsv.
6 månader
Östermalm
Jättefin bostadsrätt på Östermalm uthyres.

Bostadsrätt uthyres i Stockholms mest attraktiva område, trevligt belägen precis intill Östermalmstorg. 

För några år sedan såldes Sveriges då i särklass dyraste lägenhet precis intill den här lägenhet (belägen 20 meter ifrån).

Lägenheten är en stor tvåa på 83 kvm på femte våningen. Den har en balkong mot innergård, modern köksutrustning, biosalong, vägg-tv med surroundsystem, bubbelbadkar, m.m. 

I fastigheten finns tvättstuga och hiss. Com Hem (TV, bredband och telefoni) finns installerat med tillgång till ca 116 TV-kanaler och bredbandet är mycket snabbt. Förutom surroundsystem i sovrum så finns det även en tremeters bioduk med projektor och surroundsystem (med THX-klassad surroundprocessor) i vardagsrummet för den som är intresserad. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker, m.m. 

Lägenheten hyrs ut helt eller delvis möblerad beroende på hyresgästens önskemål. Lägenheten går att använda både som bostad och kontor och kan hyras ut till privatperson eller företag med exempelvis en hyrestid på 6 månader med förlängningsmöjligheter på mellan 3 till 6 månader i taget eller enligt hyresgästens eget föreslagna önskemål.

Närmaste station/hållplats: Östermalmstorg Ej rökare, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 63784 kr. Värme, Hushållsel, Vatten / avlopp, Sophämtning ingår i hyran. Tvättstuga, Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Badkar, Dusch, Mikro, Diskmaskin, TV, Kök, Balkong.
Publicerad / uppdaterad 2020-08-15

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe