11892 kr

Södermalm

Malmgårdsvägen (nb)

Lägenhet, Bostadsrätt
18714
1
1
27 m2
Ja
11892 kr
11892 kr
Delvis möblerad
Omg. – 31/8-21 ev. längre
12 månader
Södermalm
Välplanerad lägenhet på tredje våningen med fin utsikt och material av hög kvalitet på bästa läge på Södermalm. Nära till allt man kan önska såsom parker, kaféer och restauranger i området samt god kommunikation. Buss 3 och 76 och 7-10 minuters promenad till Skanstulls tunnelbana. Vardagsrummet har en öppen planlösning med ett fullt utrustat kök, med induktions spis/ugn, fläkt, mikrovågsugn, + full frys och kyl. Lägenhetens kök och vardagsrum har en fin utsikt över Vitabergsparken och Sofia-kyrkan och är en lugn plats på Söder när Malmgårdsvägen inte är en genomfartsled. Hallen har en garderob med dragdörrar för smidig förvaring. Lägenheten är delvis möblerad. Ett separat arbetsbord finns bredvid badrum som byggts om från tidigare garderober för att skapa ett större område i lägenheten. Badrummet har infällda spotlights och är hel-kaklat + mosaik, och duschhörn med olika vattenfunktioner + fällbara glasväggar. Lägenheten har helt svartfärgade golv i ek och vitmålade väggar. Tvättstugan ligger i anslutande hus med bra faciliteter. Hyreslängd Flyttar i 1/9 2020 fram till 31/8 2021 dvs. Med möjlighet till förlängning på års-basis. Krav Rökfri, Inga husdjur, deposit en månadshyra 11500 SEK och hyran för första månaden, som ska betalas i och med kontraktets undertecknande. Sedan bör helst varje månad betalas via autogiro. Värme, avfallssamling + vatten ingår i hyran. El tecknas separat eller tas över från existerande kontrakt.

Utrustning: Mikrovågsugn, induktionsspis + fläkt, diskmaskin, kyl / frys kök, badrum med duschhörn. Lägenheten är delvis möblerad.

Villkor: Bra inkomst, + referenser vid behov. Alternativt borgenär.

Om du/ni önskar hyra min fina lägenhet skicka då en kort beskrivning av dig själv till e-postmeddelandet i annonsen så kontaktar jag dig. Visning kan ske i på kvällstid under veckan och kontrakts-skrivning till helgen.

The English version..

Well-planned bright flat, with nice views and high-quality materials at the best locatiNärmaste station/hållplats: Skanstull, samt Ringvägen buss 3 Ej husdjur, Ej rökare, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 11892 kr. Värme, Hushållsel, Vatten / avlopp, Sophämtning ingår i hyran. Tvättstuga, Dusch, Mikro, Diskmaskin, Kök.
Publicerad / uppdaterad 2020-09-02

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe