13838 kr

Södermalm

Ploggatan (nb)

Lägenhet, Bostadsrätt
18824
1
1
37 m2
Nej
13838 kr
13838 kr
Möblerad
Omg. – 31/8-21
0 månader
Södermalm
Nyrenoverad sekelskiftes 1:a med uteplats mot grönskande gård som är tillgänglig direkt från balkongen. Belägen på en lugn gata och med en ljuvlig innergård utanför lägenheten.

På gården finns det plats för många med hela fyra stora sittgrupper samt grill och eluttag. I föreningen finns två tvättstugor en av tvättstugorna är bokningsbar och den andra är en drop-in-tvättstuga. Cykelparkering och barnvagnsförråd finns på gården.
Kvarteren här nere är lugna med knappt någon trafik samtidigt som Nytorget är bara fem minuter bort. I närkvarteren finns många goda restauranger och delikatessaffärer. Bussen går direkt utanför och butik och skola finns på andra sidan vägen.

Föreningen är mycket omtyckt och populär om du mot förmodan skulle vilja lämna kvarteret så finns Vitabergsparken utanför fastigheten.Närmaste station/hållplats: Sofiaskolan Ej husdjur, Ej rökare, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 13838 kr. Värme, Hushållsel, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning ingår i hyran. Tvättstuga, Tvättmaskin i bostad, Dusch, Mikro, Diskmaskin, Kök, Balkong.
Publicerad / uppdaterad 2020-10-08

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe