14919 kr

Vasastan

Döbelnsgatan (5 tr)

Lägenhet, Bostadsrätt
14362
2
1
32 m2
Ja
14919 kr
14919 kr
Möblerad
30/9-20 – 3/4-21 ev. längre
2 månader
Vasastan
På Döbelnsgatan i centrala Stockholm, Vasastaden, ligger denna stilrent renoverande lägenheten.

När du öppnar dörren till lägenheten välkomnas du av hallen/ matrummet. Rummet är charmigt och generöst i storlek. Två platsbyggda garderober med sekelskiftesdörrar skapar bra förvaringsmöjligheter och klassik känsla.

Öppen planlösning i kök och vardagsrum skapar flöde och ett centralt rum för socialt umgänge. Köket är väl utrustad och modern i design. Detta skapar en fräsch kontrast till de mer klassiska egenskaperna av lägenheten, som fiskbensparketten och sekelskiftesdörrarna. Dubbeldörrar leder dig ut på en stor kungsbalkong med utsikt över Stockholms tak. Lägenheten befinner sig på plan 5 och ger dig möjligheten att njuta av morgonsolen fram tills kl 13.

Ett separat sovrum skapar utrymme för lugnhet och privatsfär. Klassisk byrå skapar ytterligare förvaringsmöjligheter. Ett stort badrum ligger i anslutning till hallen/matrummet och är utrustad med badkar, WC och badrumsskåp.

Lägenheten har optimalt läge med kort gångavstånd till matbutiker, SATS Spårvagnshallarna och SATS Sveavägen, kommunaltrafik och bara 10 minuter ner till Stureplan. Tvättstuga finns i föreningen.
Närmaste station/hållplats: Rådmamnsgatan Ej husdjur, Ej rökare, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 14919 kr. Värme, Hushållsel, Vatten / avlopp, Sophämtning ingår i hyran. Tvättstuga, Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Badkar, Mikro, TV, Kök, Balkong.
Publicerad / uppdaterad 2020-09-29

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe