11892 kr

Vasastan

Ynglingagatan (4 tr)

Lägenhet, Hyresrätt
18311
2
1
35 m2
Ja
11892 kr
11892 kr
Möblerad
Omg. – 31/10-21
0 månader
Vasastan

Jag söker en skötsam person (EJ PAR) med god ekonomisk betalningsförmåga, anställning.

Inget kök finns/ej kokvrå.

Jag erbjuder en trivsam lägenhet att främst använda som övernattningsbostad, du kan tilllaga enklare måltider som frukost och värma mat i microvågsugn. Lägenheten är avskild/avdelad dvs en egen del av min lägenhet som är smakfullt inredd lägenhet med en egen dörringång, en stor möblerbar hall, generöst med plats för ytterkläder och skor. Samt inredd med ett arbetsbord där micovågsugn, vattenkokare, kaffebryggare och kokplatta finns. Ett bord och stolar, kylskåp. Finns ej kökskran/ej diskho. Vid hallen finns även ett helkaklat badrum med dusch, handfat och badrumsskåp och en separat toalett. I lägenheten finns ett nytt kylskåp, ny vattenkokare, ny mikrovågsugn, ny kaffebryggare, kaffe/thekoppar, tallrikar, bestick och övrig köksutrustning som behövs. Fastigheten är från sekelskiftet med vackra trägolv, höga fönster, 3,10m i takhöjd i stadsdelen Vasastan. I månadshyra ingår vatten, el, värme och wifi. Sängen är av märket Hilding Sweden och är 180 cm bred, komfortabel/fast modell, nyinköpt april 2018.
Rummet, tak och väggar är nymålade, 1 juli 2019 i en vacker ljus nyans. Lägenheten är smakfullt inredd och har trivsam atmosfär. Med mycket dagsljus och kvällssol.Närmaste station/hållplats: Odenplan Ej husdjur, Ej rökare, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 11892 kr. Värme, Hushållsel, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning ingår i hyran. Tvättstuga, Dusch, Mikro, Del i badrum.
Publicerad / uppdaterad 2021-04-02

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe