7568 kr

Vasastan

Dannemoragatan

Rum
18585
1
1
25 m2
Ja
7568 kr
7568 kr
Möblerad
1/10-20 – 31/12-20 ev. längre
3 månader
Vasastan
1 rum till lugn, trevlig, skötsam hyresgäst med bra uppförande sökes.


1 möblerat rum med säng/lampa/skrivbord, delat kök och badrum/toalett/hall. Tillgång till tvättstuga i källaren. Mitt i Vasastaden med bra läge med 7 minuters promenad till Odenplan.Med bra förbindelser till buss,tunnelbana och pendeltåg. Nära till mataffärer,gym,badplats, restaurang mm. Rummet hyrs ut med möjlighet till förlängning men först med 3 månaders prövotid. Om det fungerar blir det automatiskt förlängning efter ömsesidig överenskommelse.

Du bör ha lätt att kommunicera och ha en vänlig attityd. Du får inte ta hem folk, inte ha husdjur, Det får inte ske förtäring av alkohol,droger eller rökning i bostaden. Du måste visa respekt för hemmiljön så att det är trivsamt för alla.

Själv är jag en äldre dam och det förekommer att jag är bortrest en hel del. Därför bör du vara pålitlig och skötsam. Du bör ha ett fast jobb och kunna betala 2 månaders hyror i förskott + en månads deposition. Om detta passar in på dig är du välkommen att höra av dig snarast.


Med vänlig hälsning,

Gya

Närmaste station/hållplats: Odeplan Ej husdjur, Ej rökare, Deposition om inte annat avtalats (minimum) 7568 kr. Värme, Hushållsel, Kabel TV, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning ingår i hyran. Tvättstuga, Badkar, Dusch, Mikro, Del i kök.
Publicerad / uppdaterad 2020-08-10

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem, både som företag och privatperson. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe