Om oss

Vi på Bostad Direkt har lång erfarenhet av bostadsförmedling. Vi är experter på att förmedla bostäder i andra hand till privatpersoner och företag på ett tryggt och effektivt sätt.

Vi är specialister på uthyrning och Sveriges ledande förmedlare av andrahandsbostäder. Sedan starten år 1994 har vi erhållit en gedigen kunskap om hyresmarknaden samt om de juridiska frågor som berör uthyrning och bostadsförmedling. Att anlita Bostad Direkt är en trygghet för alla parter. Via vår stora hyresmarknad kan du snabbt och enkelt hitta en ny bostad eller hyra ut din egen bostad.

Vi är ett företag med bred och djup kompetens i området andrahandsuthyrning samt gedigen lokalkännedom i framförallt Stockholm. Vi arbetar med att hjälpa våra kunder via telefon och mail. Vår kundtjänst är öppen för support och rådgivning under kontorstid. Vårt kontor är även öppet för besök. Välkommen!

Samtliga hyresmäklare är registrerade hos FMI, Fastighetsmäklarinspektionen. Bostad Direkt är medlemmar i SHRF, Sveriges hyres- och relocationförening.

Vårt organisationsnummer är: 556456-5785

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X