Hyr ut din villa, bostadsrätt eller lägenhet

Hyr ut din bostad tryggt och enkelt

Vi hjälper dig hela vägen när du vill hyra ut en eller flera bostäder. Du kan kostnadsfritt hyra ut allt från lägenheter till radhus, parhus och villor. Det har aldrig varit enklare att hyra ut sin bostad tillfälligt.

Registrera dig som uthyrare

Denna e-postadress är redan registrerad. Logga in eller klicka här om du vill skicka en lösenordspåminnelse.

Bostad Direkt hanterar de personuppgifter som du uppgett i registreringsformuläret för att kunna leverera sin service till dig samt hjälpa dig att ingå korrekta hyresavtal. Om en obligatorisk personuppgift saknas för att kunna ingå ett hyresavtal hämtas denna in vid tillfället när avtalet upprättas.

Bostad Direkt samlar enbart in uppgifter som är relevanta för tjänsten och säljer aldrig vidare din information till tredje part. Dina uppgifter hanteras enbart av Bostad Direkt och dess leverantörer som betjänar Bostad Direkts informationssystem samt den part som har rätt att ta del av uppgifterna vid ingående av hyresavtal, t.ex. din motpart i avtalet.

Vår fullständiga integritetspolicy går att läsa här.

Observera att från 1 oktober 2019 gäller en ny lag som påverkar dig som hyr ut en hyresrätt.

Vi har förmedlat mer än 25 000 bostäder

Se till att din bostad inte står tom och kostar pengar. Hyr ut när du åker bort på en "long stay", arbetar/studerar på annan ort eller vill testa att bli sammanboende med din käresta. Det är kostnadsfritt att annonsera ut en eller flera bostäder för uthyrning på vår webbplats.

Du bestämmer var, när och hur

Tjänsten är till för att hjälpa dig och det är du som bestämmer. Du hyr ut till företag och sätter själv ditt eget pris på den månadshyra som du vill ha.

Säkra betalningar

När hyresperioden startar ser vi till att du varje månad får hyran inbetald till ditt konto i rätt tid. Alla in- och utbetalningar går via oss på Bostad Direkt, så att det blir trygga hyresperioder för både bostadssökande och hyresvärdar på ett enkelt sätt.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe