Bostads­service för företag

Betala endast hyra – inga arvoden eller avgifter! Registrera förmedlingsuppdrag

Vi hjälper er att hitta bostaden ni söker

Vår unika företagsservice är något utöver det vanliga. Vi ger er den enklaste och tryggaste tjänsten på marknaden – oavsett vilken typ av bostad ni behöver.

Unik personlig service

Vår Bostadsservice för företag ger er tillgång till vårt stora utbud av lediga bostäder och en personlig hyresmäklare som hjälper er under hela processen.

Inget förmedlingsarvode

Ni betalar endast månadshyra. Vi debiterar inga andra avgifter eller förmedlingsarvoden.

131

lediga bostäder just nu

Vi på Bostad Direkt blir er hyresvärd. Tryggt och smidigt, ni får en kontraktspart och hyrorna aviseras från oss.


Det här ingår i vår bostadsservice

Bostadsförmedling
Vi har ett stort och brett utbud av lediga bostäder. Inget förmedlingsarvode utgår, ni betalar endast hyra.

Personlig hyresmäklare
Er personliga hyresmäklare presenterar bostadsalternativ efter era önskemål, bokar exklusiva visningar, informerar om regler samt upprättar hyreskontrakt. Hyresmäklaren startar även kostnadsfritt upp en ny sökning åt er om ni fortfarande är i behov av bostad när hyrestiden är slut och finns under hela söktiden och hyresperioden tillgänglig för rådgivning kring frågor och regler, uppsägningsförfaranden och uppsägningstider.

Kontraktsservice
Bostad Direkt står för upprättande av hyreskontrakt och är en part i hyresavtalet – allt för att ge er en så trygg och säker hyresperiod som möjligt.

Trygg och säker hyresperiod
Bostad Direkt har enkla steg-för-steg-instruktioner som säkerställer trygghet vid in- och utflytt och att inga viktiga delar missas. Hyran kan faktureras månadsvis, kvartalsvis eller samlas för hela hyresperioden efter önskemål – allt för att förenkla administrationen. Bostad Direkt garanterar dessutom full återbetalning av depositionen vid genomförd slutbesiktning utan anmärkning. Se våra trygghetskriterier.

Bara hyra – inga andra avgifter eller arvoden
När ni hyr bostad via Bostad Direkt betalar ni endast hyra – inga övriga dolda kostnader eller arvoden!

Vi kan även erbjuda en rad extratjänster såsom flytt- eller veckostädning. Kontakta oss för en offert!


Registrera företagsuppgifter

Denna e-postadress är redan registrerad. Logga in eller klicka här om du vill skicka en lösenordspåminnelse.

Bostad Direkt hanterar de personuppgifter som du uppgett i registreringsformuläret för att kunna leverera sin service till dig samt hjälpa dig att ingå korrekta hyresavtal. Om en obligatorisk personuppgift saknas för att kunna ingå ett hyresavtal hämtas denna in vid tillfället när avtalet upprättas.

Bostad Direkt samlar enbart in uppgifter som är relevanta för tjänsten och säljer aldrig vidare din information till tredje part. Dina uppgifter hanteras enbart av Bostad Direkt och dess leverantörer som betjänar Bostad Direkts informationssystem samt den part som har rätt att ta del av uppgifterna vid ingående av hyresavtal, t.ex. din motpart i avtalet.

Vår fullständiga integritetspolicy går att läsa här.

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X