Hyra lägenhet i Huddinge

Huddinge har näst störst folkmängd i Stockholms län, idag bor här närmare 100 000 människor Kommunikationerna är goda, både tunnelbana, pendeltåg och buss finns här. Att ta sig in till Stockholm city med pendeln tar bara en kvart. Med tunnelbanan tar det bara 27 minuter.. Bredden av kommunikationer gör att Huddinge är lättillgängligt och många väljer att bo här för att de vill ha nära in till city men även till naturen med badmöjligheter med sina vackra stränder intill Mälaren. Friluftslivet är stort bland invånare här och har en tilldragelse av barnfamiljer och pensionärer men också medelålders människor och studenter.

Lägenheter i Huddinge

I kommunen och tätorten Huddinge har det byggts nybyggda och fräscha hus, radhus, småhus och lägenheter. Det finns också äldre villor och lägenheter från byggboomen från 1960 och 1970-talet. Huddinge har ett varierande landskap bland byggnaderna. Det finns bostadshus från de senaste tio åren men även äldre villor från förra seklet.


Visa lediga bostäder på Huddinge

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe