Hyra lägenhet på Södermalm

Att hyra lägenhet på Södermalm är eftertraktat. Framförallt finns det äldre lägenheter och flervåningsvåningshus både i form av hyresrätter som bostadsrätter. En lägenhet på Södermalm ligger högt upp på önskelistan för många, unga som gamla.. Kommunikationer finns det gott om, både tunnelbana, buss och båt finns här. Husen i stadsdelen är både äldre och nyare. Slussen, en välanvänd knutpunkt för kommunikationerna. Här möts bussar från stomlinjen och bussar ut mot Nacka. Tunnelbanans röda och gröna linje går här också och även saltsjöbanan finns här. Södermalm fortsätter ända bort till Skanstull tunnelbanestation. Även färjor går från Södermalm vidare till bland annat djurgården.

Lägenheter på Södermalm

Södermalm som också i vardagligt tal bara kallas för Söder är ett populärt bostadsområde där många vill bo. Lägenheter dominerar området och du kan hitta både bostadsrätter och hyresrätter att hyra i andra hand.


Visa lediga bostäder på Södermalm

Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer

Jag förstår
X

Vi hjälper dig att hitta hem. Den perfekta bostaden är inte långt borta.

E-post [email protected]
Telefon 0771-28 28 20
Besök oss Karlavägen 51, 114 49 Stockholm

Högsta kreditvärdighet hos Credit Safe